Sakaryaspor’dan SAÜ’ye Ziyaret

Sakaryaspor’dan SAÜ’ye Ziyaret
19.03.2013
634
A+
A-

Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan ve beraberindeki heyet, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan ve beraberindeki heyet, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti. Sakaryaspor için iflas ertelemesi yapılacağını ifade eden Başkan Doğrucan, “Sakaryaspor batmış değil. Ancak canlı canlı morga konulmuş durumda. Sakaryaspor’u ayağa kaldırmak için tüm şehrin desteğine ihtiyaç var” dedi.

Sakaryaspor konusunda üniversite olarak, gerekli eğitim ve işbirliği desteklerine daima hazır olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversite olarak, Sakarya ile ilgili olan eğitim, ar-ge gibi konularda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Sakaryaspor ile üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu çeşitli alanlarda işbirliği yapabilir. Sakaryaspor’a üniversite olarak, bilimsel her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Başkan Metin Doğrucan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı 22 Mart 2013 Cuma günü Sakaryaspor yararına düzenlenecek olan Üsküdar Musiki Cemiyeti Korusu konserine davet etti.

19/03/2013 – YC


634 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.