Sakarya Üniversitesi’nden Zeytin Dalı Harekatına Destek Yürüyüşü

21.02.2018

Sakarya Üniversitesi öğrencileri, Türkiye’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla bir yürüyüş düzenledi.

Sakarya Üniversitesi öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan kahraman Mehmetçiklere görevlerinde başarılar dileyerek dualar etti. Sakarya Üniversitesi kampüsü içerisinde düzenlen yürüyüşte öğrenciler, ellerindeki dövizler ve sloganlarla terör örgütlerine tepkilerini dile getirdi.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda harekata destek açıklamalarında bulunan öğrenci toplulukları konuşmaların ardından şehitler anısına saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.

20.02.2018 – YC