Sakarya Üniversitesi Tanıtım Günleri’ne Katılacak

Sakarya Üniversitesi Tanıtım Günleri’ne Katılacak
21.09.2011
570
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), 22-25 Eylül tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Sakarya Tanıtım Günleri’nde stand açacak.

Sakarya Tanıtım Günleri için Serdivan Tunatan Restoran’da basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Sakarya Valisi Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Sakarya İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz katıldı.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Sakarya’nın doğal ve tarihi güzelliklerinin tanıtımı için ilkini gerçekleştirecekleri Sakarya Tanıtım Günlerinin Sakaryalılık bilinci oluşturmak açısından da önemli olduğunu ifade etti.

Toplantıda konuşan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da, Ankara’da açacakları standla Sakarya Üniversitesi’nin öğrenci potansiyelini hareket geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sakarya Valiliği tarafından düzenlenen Sakarya Tanıtım Günleri Sakarya’nın bugüne kadar Ankara’da düzenlediği en büyük organizasyon olacak. Sakarya’nın tüm yönleriyle tanıtılacağı etkinliğe çok sayıda bakan ve bürokratın katılması bekleniyor.  4 gün sürecek tanıtım günlerinde Sakarya Üniversitesi de bir stand açarak tanıtım yapacak.

20/09/2011 – SAÜ BHİM

 

 
570 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.