Sakarya Üniversitesi Bakü’de Tanıtıldı

Sakarya Üniversitesi Bakü’de Tanıtıldı
06.05.2014
968
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, Edufairs, Empati Group ve English Time işbirliğiyle Azerbaycan’da düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü, Hilton Otel’de 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleşen fuara Türkiye’nin yanı sıra Amerika, İngiltere, Rusya, İsviçre, Dubai, Ürdün, Gürcistan, Polonya ve Litvanya’ dan toplam 18 üniversite  temsilcisi katıldı. Azerbaycan’da okuyan lise ve üniversite öğrencilerinin ziyarette bulunduğu fuarda SAÜ’yü İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Şebnem Ceylan Apaydın ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Neriman Kanbur temsil etti.

Fuar öncesinde, 2012 yılında Azerbaycan’ın en iyi okulu seçilmiş Bakü 279 Nolu Lise’yi ziyaret eden SAÜ ekibi, lise son sınıf öğrencilerine SAÜ’yü tanıtan bir sunum yaparak ülkemizde okumak isteyen öğrencilere üniversitemizde nasıl okuyabilecekleriyle ilgili bilgiler aktardı. Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Azerbaycan Eski Milletvekili ve Azerbaycan Parlamentosu’ nda Eğitim Komisyonu Üyeliği yapmış Okul Müdürü Oktay Samadov, Türkiye’den bir üniversitenin okullarına gelip öğrencileriyle tanışmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Öğrencilerin tercihlerini yaparken hangi yolları izleyecekleri konusunda artık zorlanmayacaklarını belirten Müdür Samadov, “Türkiye’de okumak isteyen çok öğrencimiz var. Dolayısıyla bu ziyaret okulumuz için çok faydalı oldu” dedi.

 
968 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.