Sakarya Üniversitesi Bakü Eğitim Fuarı’nın Yıldızı Oldu

Sakarya Üniversitesi Bakü Eğitim Fuarı’nın Yıldızı Oldu
12.10.2016
633
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 7-9 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarına katıldı.

Azerbaycan’da geleneksel hale gelen Uluslararası Eğitim Fuarı’nda Sakarya Üniversitesi yoğun ilgi gördü. Bakü Expo Merkezi’nde bu yıl 10’cusu düzenlenen Azerbaycan Uluslararası Eğitim Fuarı’na 14 ülkeden 118 firma katıldı. Sakarya Üniversitesi’ni fuarda Dış İlişkiler Şube Müdürü Neriman Kanbur ve İletişim Koordinatörlüğü’nden Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Hüseyin Avni Yazıcı temsil etti.

Uluslararası eğitim kurumlarıyla Bakü’de yakından tanışma fırsatı yakalayan yerli ve yabancı öğrenciler, stant temsilcilerinden geniş bilgi alma fırsatı buldu. Başta Türkiye, Almanya, Letonya, Litvanya, Polonya, Macaristan ve diğer ülkelerden katılan firmaların, lisans, yüksek lisans, doktora, programlarıyla ziyaretçilerin dikkatini çekti.

Türkiye, Polonya ve Litvanya milli stantlarla öğrencilerin karşısına çıktı. Öğrencilerin özellikle Türk Üniversitelerine ilgisi büyüktü. Sakarya Üniversitesi fuarın en çok ilgi gören standı oldu. Öğrencilerin gösterdiği ilgiden memnun kalan Sakarya Üniversitesi Dış İlişkiler Şube Müdürü Neriman Kanbur, “Yurtdışı fuarlara katılmaya öncelik gösteriyoruz. Azerbaycan’da öncelikli alanlarımızın başında geliyor. Tek millet olduğumuzdan bizim için ayrı bir yeri var. Standımıza bu yıl yoğun bir katılım oldu. Standımızı ziyaret eden öğrencilere ve ailelere Sakarya’yı ve Sakarya Üniversitesi’nin eğitim olanaklarını anlattık. Bizim açımızdan başarılı bir tanıtım oldu” diye konuştu.

11/10/2016 – HAY


633 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.