Sakarya Üniversitesi Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

16.06.2016

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeği akademik ve idari personeli buluşturdu.

Sakarya Üniversitesi Personel yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Atilla Arkan, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, dekanlar, akademik ve idari personel aileleri ile birlikte katıldı.

Ramazan ayında birlik ve dayanışmanın önemli olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Sakarya Üniversitesi’nin son yıllarda yaptığı ilerlemeler ve atılımlarda gerek akademik ve gerekse de idari personelimizin çok büyük katkıları var. Ancak bu başarılarda en büyük pay sahibi, personelimizin en büyük destekçisi olan aileleri. Dolayısıyla bugün ailelerimizle bir arada olmaktan ayrıca mutluyuz. Ben hepinizin Ramazanınızı tebrik ediyorum. İnşallah hayırlısıyla bayrama  erişiriz. Gelecek yıllarda nice Ramazanlarda tekrar bir arada olmamızı temenni ediyorum” diye konuştu.

16/06/2016 – MfyA