Sakarya Üniversitesi 25. Yılını Kutladı

Sakarya Üniversitesi’nin 25’inci kuruluş yıl dönümünde “25. Yıl Belge Töreni” düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Sakarya Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan, akademisyenler ve idari personel katıldı. Törende, üniversiteye uzun yıllar hizmet etmiş akademik ve idari personele belge takdim edildi.

Bu Galeri 334 kez görüntülenmiştir.

BU AY ÇOK OKUNANLAR