Sakarya Teknokent KÜSİ Faaliyetlerini Başarıyla Sürdürüyor

Sakarya Teknokent KÜSİ Faaliyetlerini Başarıyla Sürdürüyor
21.02.2019
1.370
A+
A-

Sakarya Teknokent’in öncülüğünde KÜSİ çalışma grubunun başarıları devam ediyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yürütülen 12. KÜSİ Çalışma Grubu Koordinasyon Toplantısı, 18 Şubat’ta Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantı, 2014 yılında 81 ilde 96 temsilcilikle faaliyetlerini sürdüren Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubu üyelerinin illerde yürütülen faaliyetler ile bu faaliyetlerin etkinliğinin artırılmasına yönelik görüş ve önerileri değerlendirmek üzere düzenlendi.

KÜSİ Sakarya İl Temsilcisi ve Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Şakir Görmüş eşliğinde Sakarya Teknokent olarak KÜSİ çalışma grubu 12. Koordinasyon toplantısına katılım sağlandı. KÜSİ çalışma grubu 2017 yılı firma ziyaretlerinde başarı sağlayan ilk 10 il, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KÜSİ Kurulu tarafından açıklandı. Sakarya Teknokent öncülüğünde Sakarya KÜSİ İl Temsilciliği gerçekleştirdiği 434 firma ziyareti ile bu alanda Türkiye birincisi oldu.

Olumlu proje başvurusunda Türkiye birincisi

Sakarya Teknokent’in öncülüğünde Sakarya KÜSİ İl Temsilciliği, başarılı çalışmalarının verdiği sonuç olarak da 2018 yılı faaliyet verilerine bakıldığında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerine göre “En Fazla Olumlu Proje Başvurusu” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Şakir Görmüş, “Bu başarıda emeği olan başta Sakarya Teknokent ÜSİ Koordinatörü Ayşenur Atakav Değer, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Şube Müdürü Mustafa Aydın, KOSGEB, MARKA ve İŞKUR yetkililerine Sakarya adına teşekkür ediyorum. Sakarya Teknokent olarak Sakarya’mıza ve Sakarya sanayisine artan oranda hizmet vermeye devam edilecektir” dedi.

21-02-2019 / ST


1.370 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.