Sakarya Otizmin Farkında

Sakarya Otizmin Farkında
14.04.2013
796
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ‘Nisan Ayı Otizm Farkındalık Ayı’ çerçevesinde bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda SAÜ Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zafer Danış’ın yönetiminde bölüm öğrencileri tarafından “Biz Otizmin Farkındayız Ya Siz?” isimli bir sosyal sorumluluk projesi yürütülüyor.

Proje kapsamında 11-12 Nisan tarihleri arasında Sakarya Kent Meydanı’nda Katlı Pazar önünde kurulan standta 4 bin adet el broşürü Otizm hakkında bilgilendirici sunumlar yapılarak dağıtıldı.

Projenin devamında  15 Nisan Pazartesi günü Ayşe Sadi Ünal Rehabilitasyon Merkezi’nde müzik dinletisi ve kokteyl gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili konuşan Doç. Dr. Zafer Danış Sakaryalıların sosyal sorumluluk projelerine karşı çok duyarlı olduklarını söyledi. Danış “Sakaryalı vatandaşlarımız programa çok ilgi gösterdi. Gençler, yaşlılar ve özellikle anneler, dağıtılan broşürleri ilgi ve merakla okudu ve çeşitli sorularla bilgi talep ettiler. Gerçekleştirilen etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

14/04/2013 – HM


796 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.