Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Kep Fırlattı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Kep Fırlattı
06.07.2017
1.567
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2016-2017 yılı mezuniyet töreni, 5 Temmuz Çarşamba günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevin Altınkaynak, öğretim üyeleri, mezunlar ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Konuşmasına sağlık ordusuna yeni mezunlar kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek başlayan Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevin Altınkaynak, “Üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, zorluklarla yetiştirdiğiniz evlatlarınızla bizler gurur duyuyoruz. Hemşirelik ve ebelik, özveri ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Yolunuz açık, her şey gönlünüzce olması dileği ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte birincisi Esra Babacan’a ödülü ve belgeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın tarafından takdim edildi. Ebelik Bölümü birincisi Sare Cansu Kalkan ise ödülü ve belgelerini Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevin Altınkaynak’ın elinden aldı.

Tören, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin keplerini fırlatması ile sona erdi.

06/07/2017 – YC


1.567 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.