Rock Festivali Kampüsü Sallayacak

Rock Festivali Kampüsü Sallayacak
03.10.2011
819
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nin aktif öğrenci kulüplerinden biri olan SAÜ Rock Topluluğu bir ilke daha imza atıyor. 2007’de Sakarya’nın ilk rock festivalini düzenleyen kulüp, bu kez sahneyi Kampüs’e taşıyor.

5-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, profesyonel grupların yanında, amatör olarak müzik yapan gruplar da sahne alacak. İki gün sürecek festivale katılım ücretsiz olacak.

Tunca Elektronik ve Feyk Studios sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalin ilk günü, Anka, Stok, Kül ve Başarılı rock grubu Çilekeş’in kurucularından Cumhur Avcil sahne alacak. İkinci gün ise, Sanrı, Joker, Bon Jovi Tribute Band ve Mavi Sakal grubunun gitaristi Tibet Ağırtan rock severlerle buluşacak.

Festivalde konserler saat 17’de başlayıp, 22:30’da sona erecek . Konserler Sakarya Üniversitesi Merkez Kafeterya’da gerçekleşecek.

Katılımdan umutlu olduklarını söyleyen SAÜ Rock üyeleri, önceliklerinin, Sakarya’nın amatör gruplarına, sahne alma fırsatı vermek olduğunu belirtti. İlerleyen zamanlarda gerçekleştirmeyi istedikleri organizasyonlar için desteğe ihtiyaçları olduğunu dile getiren topluluk, konu hakkındaki gerekli hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

 

03/10/2011 – Büşra Ergün

Rock Fest

 
819 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.