Riccon İlhan Doğan’dan Beden Dili Eğitimi

22.04.2015

Sakarya Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu tarafından ‘Beden Dili ve Düşünce Okuma Eğitimi’ düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe, ABD Başkanı Barack Obama’nın danışmanlığını da yapmış dünyaca ünlü Beden Dili İletişim Uzmanı Riccon İlhan Doğan katıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen eğitimde Riccon İlhan Doğan, öğrencilere beden dili ve etkili iletişim, kişisel motivasyon, etkili sunum yapma yöntemleri ile kişisel zaman yönetimi gibi konularda uygulamalı bilgiler verdi. Renkli ve esprili sunumuyla öğrencilere keyifli dakikalar yaşatan Riccon İlhan Doğan, yaklaşık iki saat süren eğitimin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

22/04/2015 – ST