Rektörlük Ortak Zorunlu Dersler Duyurusu

01.10.2018

Rektörlük Ortak Zorunlu Dersler Duyurusu

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

İNTERNET ORTAMINDA UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLEN ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ ve TÜRK DİLİ DERSLERİ ÖRGÜN OLARAK DA VERİLMEKTEDİR.

Rektörlük Ortak Zorunlu Derslerini internet ortamında uzaktan eğitimle alan öğrencilerimiz, istedikleri takdirde bu dersleri SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi C Blok’ta örgün eğitimle de alabilirler.

Belirtilen derslerin salon, gün ve saat bilgileri şöyledir:

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ:  (Fen Edebiyat Fakültesi C Blok Z-08 no’lu derslik) Çarşamba: 13.00-15.00

TÜRK DİLİ:   (Fen Edebiyat Fakültesi C Blok Z-07 no’lu derslik) Çarşamba: 13.00-15.00

Not: Bu derslere tüm öğrenciler katılabilir. Bu dersi alan öğrencilerin ders ile ilgili çalışmaları (sınav, ödev vb.) SABİS’teki platformundan kullanıcı adları ve şifreleri ile girerek yapmaları gerekmektedir.

01.10.2018 – YC