Rektör Elmas’tan Tam Destek

Rektör Elmas’tan Tam Destek
11.01.2012
1.176
A+
A-

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Eray Arslan’a maddi ve manevi her türlü desteğin sağlanacağını söyledi.

Geliştirdiği ‘Sanal Hareket Algılayıcısı’ yazılımıyla dünya ikincisi olan Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Eray Aslan’a SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’tan tam destek sözü geldi.

‘Projelere önem veren bir üniversiteyiz’ açıklamasında bulunan Rektör Prof. Dr. Elmas, ‘Eray Arslan’ı, projelerinde maddi veya manevi olarak her türlü destekleyeceğiz.’ dedi.

Elmas şöyle konuştu: “Sakarya Üniversitesi, artık dünyadaki gelişmeleri iyi algılamış ve bu konuda sistemler geliştirmiş örnek bir üniversite olarak dikkat çekmekte. Uluslararası kriterlere göre öğrenci yetiştirip, bu öğrencileri uluslararası kabul görmüş niteliklerle mezun ediyoruz. Öğrencilerin okudukları bölüm dersleri dışında niteliklerini artıracak; farklı alanlarda aktivitelerde bulunabilmelerine imkân sağlıyoruz. Eğitimin sadece sınıfta verilen dersten ibaret olmadığını düşünüyoruz.”

Öğrencileri her bakımdan desteklediklerini vurgulayan Elmas  “Öğrencilerimizi her bakımdan destekliyoruz. Öğrencilerimizin girişimci olmalarını, proje geliştirmelerini istiyoruz. Eray gibi öğrencilerin kişisel gelişimleri önemlidir. Yeteneklerini geliştirmesi için üniversite olarak her türlü ortamı ve desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SAÜ Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile de görüşen Arslan, ‘ Üniversite tercihlerimde projelere destek veren üniversiteleri tercih ettim. Sakarya Üniversitesi’ de bana bu imkânı sağlıyor’ dedi. Proje bazlı çalışmalarda Eray’ında yer alacağını belirten Dekan Prof. Dr. Kocabıçak, ‘Bazı projelerde öğrencimiz Eray’da yer alacak. Ona gerekli desteği sağlayacağız” dedi.

10/01/2012 – YC

 
1.176 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.