Rektör Elmas’tan Millilere Ziyaret

01.02.2013

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, U16 Turnuvası için Sakarya’da bulunan Yıldız Erkek Milli Takımıyla bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Uluslararası U16 Turnuvası için Sakarya’da bulunan Yıldız Erkek Milli Takımıyla bir araya geldi.

Turnuva öncesi Millilerimize şans dileyen Rektör  Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversitenin kapalı spor salonunda yapılan antrenmanın ardından oyuncular ve teknik ekibe hediyeler sundu. Elmas’ın yanı sıra, BESYO Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Çetin Yaman, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu’nun katıldığı ziyaretin ardından Yıldız Milli Takımımız, antrenmanı noktalayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ay-Yıldızlılarımız, 01-09 Şubat 2013 tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan TBF Uluslararası U16 Turnuvası’ndaki ilk maçını bu akşam Letonya ile oynayacak.

01.02.2013 – HM