Rektör Elmas’tan Kosova’ya Ziyaret

22.09.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kosova’da İş Forumu’na katıldı.

Kosova’nın tarihi kenti Prizren’de düzenlenen İş Forumu’na Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Sakaryalı işadamlarından oluşan heyet katıldı.

Prof. Dr. Elmas, 11 ülkeden yaklaşık 300 işadamının yer aldığı ve ilk kez uluslararası düzeyde organize edilen forum kapsamında Kosova’nın Prizren Belediyesi’ni, Mamuşa Belediyesi’ni, Prizren Üniversitesi’ni ve Türkiye’nin Priştine Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarette Prizren Belediye Başkanı Ramadan Muya, Prizren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zahadin Shemsidini, Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan ile görüşen Prof. Dr. Elmas, bu kapsamda Prizren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Shemsidini ile iki üniversite arasında yapılacak işbirliği konusunda da bir anlaşma imzaladı.

22/09/2014 – ST