Rektör Elmas’ın Yeni Öğretim Yılı Mesajı

16.09.2011

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı için bir mesaj yayınladı.

Rektör Prof.Dr. Muzaffer Elmas’ın mesajı şöyle:

“Sevgili Öğrenciler,

Yeni öğretim döneminde sizlerle yeniden birlikte olmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Üniversitemize bu yıl katılan öğrencilerimizi ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Sakarya Üniversitesi, kurulduğu günden bu yana daima değişimi,  ilerlemeyi kendine hedef edinmiştir.  Bu hedef doğrultusunda yeni eğitim-öğretim yılında da çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Üniversitemiz 2011-2012 Eğitim öğretim yılına yaklaşık 60 bin öğrenci ile 19 Eylül Pazartesi günü başlayacaktır. Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim görmesi için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Üniversitemiz bütün çalışanlarıyla ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacaktır.

Tüm öğrencilerimize ve personelimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarı ve mutluluk diliyorum.”

Prof. Dr. Muzaffer Elmas