Rektör Elmas’tan Teşekkür

Rektör Elmas’tan Teşekkür
30.06.2015
1.348
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 2014-2015 Eğitim Öğretim süreci ile ilgili bir teşekkür mesajı yayımladı. Rektör Elmas'ın mesajı şöyle:

Üniversitemizde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı, 26 Haziran Cuma günü yapılan Üniversite Dereceleri Mezuniyet Töreni ile sona erdi. Uzun, yorucu ve hareketli bir dönem geçirdik. İç ve dış paydaşlarımızla hem ülkemizde, hem de dünyada bir adım daha ileri giderek sürdürdüğü başarılı yolculuğunun bu dönemine, başta tüm akademisyenlerimiz olmak üzere, katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Öğretim üyelerimiz, çok yorucu geçen bu dönemde eğitim ve öğretimlerini dünya standartlarında, akreditasyona da uygun olacak düzeyde vermeye devam ettiler. Bununla orantılı olarak proje ve uluslararası yayın sayılarımız da hızla arttı. Tüm akademisyenlerimize, bu zorlu dönemi özveriyle ve başarı ile tamamladıkları için, ayrıca üniversitemizdeki proje ve yayın faaliyetlerinin artmasında da lokomotif görevi üstlenen Eğitim Öğretim Komisyonu, Bilimsel Araştırma Kurulu, Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi yönetici ve personeline teşekkür ediyorum.

Üniversitemizin kalite yolculuğunda ülkemizdeki tüm ödülleri alıp Avrupa Kalite Ödülü’ne başvuran ve bu süreçleri eksiksiz yerine getiren Kalite Kurulumuza, tüm bölümlerin akredite olması hedefi doğrultusunda çalışan ve bu konuda akredite olan Mühendislik ve Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültelerimize, akreditasyona başvuran Teknoloji ve Fen-Edebiyat Fakültelerimize, akreditasyona başvurmaya hazırlanan Siyasal Bilgiler, İşletme ve Eğitim Fakültelerimize bu yolculukta katkıları için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.   

İdari personelimiz de üniversitemizin bu süreçteki çalışmalarına çok yoğun ve aktif bir şekilde katkıda bulundular. Öğrenciler için gece gündüz çalışan idari personelimiz, sistemin sağlıklı ve sorunsuz yürümesine önemli gayret gösterdi. Kütüphanemizi mesai ve yer kavramlarını göz ardı edip 7 gün 24 saat açık tutarak, öğrencilerimizin başarılı bir dönem geçirmelerine ortam sağladılar. Bu kapsamda üniversitemizdeki fiziki altyapıyı sürekli geliştiren ekibimize, idari mali işler, strateji geliştirme, personel daire başkanlıklarımıza, bilişimi yakından takip edip yenilikleri en kısa sürede üniversitemize kazandıran bilgi işlem personelimize, üniversitemizde öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçları doğrultusunda Kongre Merkezi, Kafeterya, Cami gibi mekanlarda yerli ve yabancı öğrencilerimizin faaliyetlerini  aksatmadan yerine getiren personelimize, bu kadar özgür ve açık bir ortamda uzun süren bu dönemi herhangi bir şiddet olayı olmadan tamamlayan ve bu konuda destek olan güvenlik personelimize, üniversitemizin tanıtımında özveri ile çalışan İletişim Koordinatörlüğü personelimize ve diğer idari birimlerimize teşekkür ediyorum.

Üniversitemizde çeşitli kademelerde yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 80 bini aşkın sayıyla, oldukça büyük bir kitleyi oluşturan öğrencilerimiz, kendilerini özgürce ifade edip derslerinde başarılı olarak, üniversitemizde kendilerini geliştirme konusunda önemli mesafeler aldılar. Bunu yaparken öğretim elemanlarımızla ve yönetimle çok iyi ilişkiler kurarak örnek bir davranış sergilediler. Üniversitemiz, gelişmesinde en büyük desteği mezunlarından, mensuplarından, öğrencilerinden ve onların başarılarından almaktadır. Mezun olan öğrencilerimizin de üniversitemizde edinmiş oldukları bilgi ve yetkinliklerle ülkemizde ve dünyanın her yerinde başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimizin 160 bine ulaşan Sakarya Üniversitesi mezun ailesine yaptıkları ve yapacakları her türlü katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.

Üniversitemizin gelecek hedeflerine birlikte ulaşmak dileğiyle… 

Prof. Dr. Muzaffer ELMAS

Sakarya Üniversitesi Rektörü
1.348 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.