Rektör Elmas’a Ziyaret

Rektör Elmas’a Ziyaret
15.04.2015
832
A+
A-

Eğitim alanında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşları SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

İmam Hatip Okulları Platformu Sakarya Şubesi, SİMDER (Sakarya İmam Hatipliler Derneği), İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi, Ensar Vakfı Sakarya Şubesi, TÜRGEV ve TÜRKVA temsilcileri Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Temel ve orta öğretimde eğitim kalitesinin artırılmasına, öğrencilerin değerlerine sahip çıkacak ve sürdürebilecek şekilde yetiştirilmesi konularında bilgi paylaşımlarının yapıldığı ziyarette SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas, “Sakarya Üniversitesi olarak misyonumuz, öğrencilerimize dünyayı açmak, dünyayı tanıtmak, özgüven sahibi bireyler olarak yetiştirmektir. Bununla birlikte öğrencilerimizin değerlerine bağlı bireyler olmaları için çaba gösteriyoruz. Bu değerlerin korunması ve bizden sonraki nesillere aktarılabilmesi için eğitimin, üniversite öncesinde de bu doğrultuda şekillenmesi ve uygulanabilir olmasını destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrenicilere küçük yaşlarından itibaren değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesinin Türkiye’nin geleceği olarak gördüğünü söyleyen Prof. Dr. Elmas, bu konuda üniversiteye ve yönetimine düşen her türlü görev ve desteğe hazır olduklarını belirtti.

15/04/2015 – MA


832 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.