Rektör Elmas’a SATSO’dan Özel Ödül

Rektör Elmas’a SATSO’dan Özel Ödül
03.03.2014
680
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından ”Özel Ödül”e layık görüldü.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Üniversite-Sanayi işbirliğinin gelişmesine yönelik yaptığı katkılardan ötürü SATSO’nun 90’ıncı Kuruluş Yılı dolayısıyla verilen “Özel Ödül”e layık görüldü. 1 Mart Cumartesi günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla Serdivan Spor Salonu’nda düzenlenen 90’ıncı Yıl Kutlama Programı’nda “Özel Ödül”ü alan Rektör Prof. Dr. Elmas, üniversite olarak Sakarya’nın sorunlarına yönelik çözümlere öncelik verdiklerini ifade etti.

3+1 Uygulamalı Eğitim Modeli ve Mühendislikte 7+1 Eğitim Modeli projeleri ile öğrencileri bölgenin yakın işletme kuruluşlarına gönderdiklerini anlatan Prof. Dr. Elmas, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Teknokent ve diğer koordinatörlüklerle bu ilişkileri daha da geliştirip ileriye götürmek istemektedir. Aldığımız bu ödül, bu konudaki çabalarımızı artırarak bize motivasyon kaynağı olacaktır. Özel Ödül dolayısıyla şahsım ve üniversitem adına SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

03/03/2014 – ST


680 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.