Rektör Elmas ve Dekan Akdemir’e Kosova’dan Ödül

Rektör Elmas ve Dekan Akdemir’e Kosova’dan Ödül
01.09.2014
578
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, Kosova Mamuşa Belediyesi tarafından “Türk Dünyası Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

Mamuşa Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen festival kapsamında ödüller dağıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da ödül aldığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefon ile katıldığı gecede SAÜ Rektörü ve Tıp Fakültesi adına, Prof. Dr. Akdemir 23 Ağustos’ta düzenlenen törende ödülleri aldı.

Prof. Dr. Elmas’a, sağlık alanında verilen destek ile yapılan hizmetler, Kosova Mamuşa Belediyesi’nin kalkınması, Kosova-Türkiye kardeşliği ve Kosova Türk toplumuna sunmuş oldukları hizmetler anısına ödül verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kosova’nın 5 bin nüfuslu Türk belediyesi olan Mamuşa Belediyesi’ne ve kardeş Mamuşa halkına teşekkür sunduklarını belirterek, bu kapsamda Kosova’da bir sağlık birimi kuracaklarını da ifade etti.

01.09.2014 – ST

 
578 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.