Rektör Elmas Üniversite – Sanayi İşbirliği Zirvesi’ne Katılacak

Rektör Elmas Üniversite – Sanayi İşbirliği Zirvesi’ne Katılacak
22.11.2012
635
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan I. Üniversite-Sanayi İşbirliği Zirvesi’ne katılacak.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün başkanlığında 22 Kasım Perşembe günü İstanbul Wow Otel’de gerçekleştirilecek olan I. Üniversite-Sanayi İşbirliği Zirvesi’ne katılacak.

Zirvenin açılışında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da birer konuşma yapacak.

Konuşmaların ardından YÖK ile Türk Patent Enstitüsü arasında işbirliği protokolü imzalanacak. Zirvede ayrıca üniversite-sanayi işbirliği alanındaki başarılı üniversitelerle SAN-TEZ Projelerinde başarılı olan firmalar da ödüllendirilecek. Törende Türkiye’nin ilk yerli uçağını yapan Nuri Demirağ’ın anısına yeğeni Bilge Kut’a onur ödülü takdim edilecek.

Zirveye, Üniversite rektörleri, valiler, sanayiciler, teknopark yöneticileri, arge merkezleri ve Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri de katılacak.

21/11/2012 – HM


635 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.