Rektör Elmas Polonya’da

Rektör Elmas Polonya’da
07.04.2014
568
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleştirilecek “Rektörler Buluşması”na katılacak.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Polonya’nın başkenti Varşova’da Türkiye-Polonya diplomatik ilişkilerinin 600’üncü yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek “Rektörler Buluşması”na katılacak.

Türkiye ile Polonya üniversitelerinin üst düzey yöneticileri arasında eğitim alanında işbirliğine yönelik görüşmelerin yapılacağı toplantıya Rektör Prof. Dr. Elmas’ın yanı sıra Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Türkiye’nin Polonya Büyükelçisi Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Polonya Bilim ve Yüksek Öğrenim Bakanı Prof. Dr. Lena Kolarska-Bobińska, Varşova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Marcin Palys ile Türkiye ve Polonya’dan çok sayıda rektör katılacak.

7 Nisan tarihinde yapılacak “Rektörler Buluşması”, açılış konuşmalarının ardından “Türkiye’de Yüksek Öğrenim Sistemi”, “Polonya’da Yüksek Öğrenim Sistemi” ile “Türk ve Polonyalı Rektörlerin Görüşmesi” başlıklı oturumlarla devam edecek.

07/04/2014 – ST


568 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.