Rektör Elmas Öğrencileri Dinledi

Rektör Elmas Öğrencileri Dinledi
06.11.2017
1.048
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, öğrencilerin talep ve önerilerini dinlemek için öğrenci yemekhanesinde incelemelerde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversitede öğrenim gören öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenci yemekhanesini ziyaret eden Elmas, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi.

Sakarya Üniversitesi olarak, öğrencilerin her türlü, istek, şikâyet ve önerilerine açık olduklarını belirten Rektör Elmas, “Öğrencilerimizin herhangi bir sorununun çözümü konusunda kapımız her daim açık. Sorunlarının çözümü konusunda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Öğrencilerimiz hem yüz yüze hem de sosyal medya üzerinden sorunlarını ifade ediyor. Sorunların çözümü konusunda hiçbir öğrencimizi geri çevirmiyoruz. Biz, Sakarya Üniversitesi olarak 80 bini aşan büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin genel olarak yemeklerden memnun olduğunu gözlemleyen Rektör Elmas, diğer konulardaki şikâyetlerin gündeme alınarak en kısa sürede iyileştirmelerin yapılacağı müjdesini verdi.

SAÜ’lü öğrenciler, Rektör Elmas’la hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

06.11.2017 – YC


1.048 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.