Reis Bey Tiyatro Gösterisi

11.05.2016

Sakarya Üniversitesi Girişimci Genç Mühendisler Topluluğu tarafından ‘Reis Bey’ isimli tiyatro gösterisi sahnelendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenen Özer Tunca’nın yönettiği ‘ Reis Bey’ isimli tiyatro oyununda Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı ‘Reis Bey’ eserinden kesitler sahneye taşındı. Oyunda Bursa Büyükşehir Şehir Tiyatroları oyuncular M. Eren Topçak,  Serdar Soyer, Didem Hun Liman, Müge Açıkdüşünenler, Bülent Uçar, Burhan Narınç, Nihal Türksever, E. Ertan Akman, Murat Liman,  Nilgün T. Görgü, Uğur Serener,  Ebru S. Ergüç, Mehmet Ali Açıl, Günay Y. Güney, Murat Erten, Kazım Güçlü, Aykan Yılmaz, Gürkan Sargın, Didem Akın, Seçil Girgin Serener, Mustafa Acar,  Alper Diril,  Şahin Asa,  Zafer Pamukoğulları, Yusuf Atalay, Hasan Ali Bilge, Barış Pancar, Alper Diril, Uğur Çakmak, Emrah Toska, Kemal Aydemir ve Yusuf Atalay rol aldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

11.05.2016 SK