Proje Fikri Yarışması Ödülleri

Proje Fikri Yarışması Ödülleri
17.05.2016
792
A+
A-

Enerjinin üretiminde, iletiminde, dağıtımında, çevre ile uyumunda ve enerjide iş güvenliği alanlarında, “Toplum İçin Yeni Teknolojiler” temasıyla yeni proje fikirlerinin yarışmasını sağlamak  amacıyla SEDAŞ tarafından hayata geçirilen Proje Fikri Yarışması’nın kazananları belli oldu.

SEDAŞ tarafından Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerindeki üniversitelerle işbirliği geliştirerek, öğrencilere katma değer sağlamayı ve geleceklerine yatırım yapmayı ve sürdürülebilir olmasını hedeflediği Proje Fikri Yarışması’nın ilkine ait sonuçlar açıklandı. Açıklamanın yapıldığı ve ödüllerin sahiplerini bulduğu, öğrencilerin, akademisyenlerin ve SEDAŞ yöneticilerinin katıldığı ödül töreni Serdivan Tunatan Tesislerinde gerçekleşti.

Jüri tarafından yapılan ön değerlendirmenin ardından, Proje Fikri Yarışması’nın Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü öğrencileri Armağan Ünal ile Muhammet Çavuşoğlu ikinci oldu. Ödül ve plaket takdiminin ardından, değerlendirmeye kalan öğrenciler, akademisyenler ve SEDAŞ yönetim ekibi birlikte akşam yemeği yedi.

17.05.2016 – MA
792 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.