Peyzaj ve Süs Bitkileri Semineri

Peyzaj ve Süs Bitkileri Semineri
04.03.2016
1.131
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen seminere, Türkiye Süs Bitkileri ihracatçılar Yönetim Kurulu üyesi ve Arifiye Fidancılık A.Ş’nin sahibi Erol Kaya konuşmacı olarak katıldı.

Kendi hayatındaki zorluklar karşısında çok çalışarak bu noktaya geldiğini belirten Kaya, Peyzaj bölümü öğrencilerine sektörün yetişmiş, yetkin, çalışkan ve işini bilen kaliteli teknikerlere ihtiyacı olduğunu” söyledi.

Antalya’da düzenlenecek olan Expo 2016 organizasyonuna Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının da katılacağını öğrenen Kaya,  Öğrencilerin etkin ve güvenli bir şekilde organizasyona katılabilmeleri için sponsor desteği vermek ve yardımcı olmak istediğini belirtti.

Öğrencilerle yapılan seminerin ardından Kaya, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurettin Kartal, Öğr. Gör. Recep Özkır,  Yüksekokul Sekreteri Emin Soylu ve Zeki Tan ile birlikte Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’in makamında ağırlandı. Yapılan görüşmede Kaya, Sakarya’ya Peyzaj ve Mimarlık Fakültesi kazandırılmasının sektör üyeleri tarafından da destekleneceğine inandığını vurguladı.

04.03.2016 – ME


1.131 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.