Personel Ligi Şampiyonu İşletme Fakültesi

02.06.2014

Sakarya Üniversitesi’nde oynanan Personel Ligi maçları sonunda İşletme Fakültesi şampiyon oldu.

İşletme Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi  arasında oynanan final maçını 3-2 kazanan İşletme Fakültesi, SAÜ Personel Ligi şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında  ise Teknoloji Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni 3-0 yenerek SAÜ Personel Ligi’nin üçüncüsü oldu.

Fen Edebiyat Fak. : 2 – İşletme Fak.: 3

Yer: Kampüs Halı Saha   Hakem : Gökhan Kahyacık

Fen Edebiyat Fak. : Fatih** Mehmet** B. Gazi** Ahmet** Mehmet** Murat** Serkan** Olcay***

Antrenör : Mustafa Durmuş

İşletme Fak.:Feyyaz***Zülküf***Halil***Fazıl***Butak***Oğuzhan***Ümit***Osman*** Yılmaz***

Antrenör : Mustafa Yıldırım

Goller : Ümit Şengel (10.dk), Burak Koçak (49.dk), Yılmaz Bayındır (56.dk) (İşletme Fak.), Olcay Karaatlı (27.dk), Ahmet T. Bilgiçli (90.dk) (Fen Edebiyat Fak.)

İ.İ.B.F: 0  – Teknoloji Fak. : 3

Yer: Kampüs Halı Saha  Hakem :Hasan Genç

İ.İ.B.F: Rıdvan**Serkan**Hakan**Selami**Ahmet**Osman**Ünal**

Antrenör : Rıdvan Kalaycı

Teknoloji Fak.: Hüseyin***Gürhan***Kasım***Abdullah***İsa***Yusuf**Burak***Ferhat*** Yasin***

Antrenör : İsa Vural

Goller : Abdullah (10,28,65 dk.)

02.06.2014 – Spor Şube Müdürlüğü