Personel Ligi Şampiyonu İİBF

08.05.2013

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen SAÜ Personel Ligi’nin Şampiyonu İİBF Takımı oldu.

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, SAÜ Personel Ligi’nin Şampiyonu 7 Mayıs Salı günü oynanan maçta İşletme Fakültesi’ni 5-2 yenen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımı oldu.

Mühendislik Fakültesi’ni 3-0 yenen Fen- Edebiyat Fakültesi de Personel Liginin üçüncüsü oldu.

Maçların Değerlendirmeleri:

Mühendislik Fak.: 0 Fen Edebiyat Fak.: 3

Yer: Kampüs Halı Saha

Hakem : Yusuf YILDIRIM ***

Mühendislik Fak.: Serkan** Fatih** Ahmet** Halil** Hasan** Alper** Cihan**

Antrenör : Hasan Şahin**

Fen Edebiyat Fak.: Fatih** Sadık** Hakan** A. Ali** Battal** Ahmet T.** Orhan** Mahmut* Mehmet**

Antrenör : Mustafa Durmuş**

Goller : Sadık (16.dk), Hakan (52.dk), Mehmet (85.dk)

İ.İ.B.F. : 5 İşletme Fak.: 2

Yer: Kampüs Halı Saha

Hakem : Emrah BAKIR***

İ.İ.B.F. : Mert*** Selami**** Osman*** Akın*** Rıdvan*** Recep*** Serkan*** Ahmet*** Muhsin*** Hakan***

Antrenör : Abidin Öncel****

İşletme Fak.: Feyyaz** Zülküf** Mustafa*** Halil** Fazıl** Serdar** A. Kadir** Yılmaz** Burak**

Antrenör : Ş. Doğuş Demirci**

Goller : Serkan Taşkent (25.dk), Recep Tayyip Gürler (48.dk), Ahmet Üçağaç (60.dk), Selami Yasul (65.dk – 86.dk) (İ.İ.B.F.), Burak Koçak (50.dk), Mustafa Yıldırım (75.dk) (İşletme Fak.)

Sarı Kart : Mert Öner (İ.İ.B.F.)

08/05/2013 – HM