Özgün Baskıresim Sergisi Açıldı

03.05.2017

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Gülay İnce Atölyesi Öğrencileri Özgün Baskı Resim Sergisi’ açıldı.

SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’nda açılan sergiye SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Hayriye Koç Başara, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  Okutman Gülay İnce koordinatörlüğünde Resim Bölümü öğrencilerinin hazırladığı sergi, serigrafi düz baskı, linolyum yüksek baskı, gravür çukur baskı ve ekslibris küçük boyutlu grafik baskı çalışmalarından oluşan eserler, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

03/05/2017 – MA