Ortak Proje İçin İmza Attılar

Ortak Proje İçin İmza Attılar
30.11.2016
734
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu (SMYO) ile Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi arasında ortak proje çalışmaları yapmak amacıyla protokol imzalandı.

Yeni binasında eğitim çalışmalarına hız veren Sakarya Meslek Yüksekokulu, komşu okul Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’yle birlikte sosyal bilimler alanında proje geliştirmeyi amacı ile bir proje imzaladı. SMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Gümüş ile Lise Müdürü Mehmet Topaloğlu Yüksekokulda gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından protokole imza attı.

SMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gümüş, “Yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Sakarya Meslek Yüksekokulumuzun bugüne kadar olan akademik birikimiyle, kurulduğu günden bu yana Sakarya’mızın önemli bir lisesi olan Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesinin bilgi ve enerjisini proje çalışmalarıyla birleştirerek önemli bir adım atıyoruz.” dedi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun Camili Mahallesi’ne taşınmasıyla birlikte Cemil Meriç Lisesi’yle komşuluk kurmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Gümüş, “Değerli müdürümüzle bu komşuluğu ileriye taşıyarak proje çalışmalarında iş birliğine gidiyoruz. Okulumuz şehir merkezindeki eski binalarından kurtulup adeta bir kampüs ortamı taşıyan Camilideki yeni yerine taşınması, çalışmalarımıza ivme kazandırmıştır. Büyük oranda eksikliklerimiz tamamlanmakla birlikte okul binasının önündeki yeşil alanın da yine yeşil ve sosyal alan olarak okulumuza bağlanmasını arzu ediyoruz.  Yeni binamızın Sakarya’ya ve Türkiye’ye önemli katkılar sağlayacak bir merkez haline gelmesi yolunda atılacak tüm adımları memnuniyetle karşılıyoruz. Bizlere desteklerini sunan Sayın Valimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sayın Rektörümüze ve Sayın Adapazarı Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu’da yeni eğitim sistemlerinin öğrencilerin beceri ve ilgi alanlarına yönelik olarak uygulanmasının önemine dikkat çektiği konuşmasında “Sosyal bilimler alanında yapılacak çok iş var; Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun bölgeye gelmesi önemli bir gelişme, birlikte yapacağımız projelerin öğrencilerimize ve ülkemize büyük kazanımlar sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

30.11.2016 – YC


734 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.