Ortadoğu’da Siyaset ve Toplum

13.10.2014

Sakarya Üniversitesi, 14-17 Ekim tarihleri arasında II. Ortadoğu’da Siyaset ve Toplum Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.

SAÜ Ortadoğu Araştırmaları Merkezi (ORMER) tarafından, Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) işbirliği ile düzenlenen 2. Ortadoğu’da Siyaset ve Toplum Kongresi, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

14- 17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek kongrede Prof. Dr. Yasin Aktay, Prof. Dr. Burhanettin Duran, Prof. Dr.Richard Falk,  Prof. Dr. Boby Said,  Khali Al Anani, Omar Ashour gibi isimler katılacak.

İlki 2012 yılında düzenlenen Ortadoğu’da Siyaset ve Toplum Kongresinin 2. sinde 30 farklı ülkeden katılımcılar 26 oturumda 110 bildiri sunacaklar. 14 Ekim Salı günü saat 09.00’da,  SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi 1. Salonda gerçekleşecek açılış töreniyle başlayacak kongrenin son gün oturumları İstanbul’da yapılacak.