“Onur Yar’la Aşk Mı Para Mı?” Söyleşisi

“Onur Yar’la Aşk Mı Para Mı?” Söyleşisi
03.05.2013
800
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bilişim Topluluğu tarafından Onur Yar’la Aşk Mı Para Mı? isimli söyleşi düzenlendi.

Pal Fm’de radyo programı yapan Onur Yar Sakarya Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu. Aslen Sakarya Akyazı’lı olan ünlü sunucu deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Para 30’lu Yaşlarda Hükmünü Kaybetti

Toplumun yaşamı para üzerine kurduğunu dile getiren Onur Yar, “30’lu yaşlarıma kadar hayatta her şeyin parayla kazanılabileceğini sanıyordum. Daha iyi bir yaşam, daha çok dost, daha çok aşk. Fakat sonra öğrendim ki parayla hiçbir şeye gerçek anlamda sahip olamıyorsunuz. Sevmediğimiz işlerde ihtiyacımız olmayan şeyler almak için çalıştığımızı fark ettim. Bundan sonra da hayatımı, sevdiğim işlerde istediğim bir hayata sahip olmak için çalışarak geçirmeye karar verdim.” dedi.

Mutlu Olmak En Güzel Hayatı Yaşamaktır

Gençlik yıllarında televizyon programı yapmak istediğini fakat çok da üzerinde çalışmadığını söyleyen Yar, yayın hayatına ilk olarak kanal 54’te başladığını dile getirdi. Yaşamın zorluğunu burada gördüğünü belirtirken öğrencilere birkaç tavsiyede bulunmayı da ihmal etmedi. Hayatta önemli olanın mala mülke sahip olmak olmadığının altını çizen yar, “5 yıl önce kira borcum vardı, arabamı sattım, evime haciz geliyordu. Yine aynı bendim. Karşınızda gördüğünüz neyse yine oydum. Fakat görüşümü, düşüncelerimi değiştirdim. Ben farklı bakınca dünya da değişti. Artık mutluyum, çünkü mutlu olmak en güzel hayatı yaşamaktır” dedi.

03/05/2013 – ÇP


800 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.