Önemli Olan Parçaları Tanımak

28.11.2017

Sakarya Meslek Yüksekokulu’nda Endüstriyel Kalıpçılık ve Makine bölümlerine makine malzemeleri tanıtım semineri düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen makine malzemeleri tanıtım seminerine Güvenal Kalıp Elemanları A.Ş Teknik müdürü Sezgin Uzcan konuşmacı olarak katıldı. Kalıp ve kalıpçılık hakkında bilgiler veren Uzcan, ne kadar fazla hazır parça kullanılırsa daha hızlı şekilde üretim yapılabileceğini söyledi. Parçalar hakkında bilgi sahibi olmanın önemine değinen Uzcan, “Bu parçaları adınız gibi bilmeniz gerekiyor. Yarın öbür gün mezun olduğunuzda sektörde çalışmaya başlayınca parçaları tanımıyorum ya da bilmiyorum deme şansınız yok” diye konuştu.

Seminer, Sezgin Uzcan’ın makine kalıplarının nasıl kullanıldığı ve işlerin nasıl yürüdüğünü konusunda bilgiler vermesiyle son buldu.

28.11.2017 – YC