Okul Öncesi Eğitimde Materyal Geliştirme Sergisi

29.12.2015

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından “Okul Öncesi Eğitimde Materyal Geliştirme” isimli bir sergi açıldı.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Programı 1’nci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, Sağlık Hizmetleri MYO Çalışma Salonu’nda açıldı.

Serginin açılışı Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Selma Altındiş ve Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Belgin Uzun’un katkılarıyla gerçekleşen sergide, okul öncesi eğitim programına uygun materyaller ve müzik araç gereçleri sergilendi. Sergilenen materyallerin çoğunun atık malzemelerden olduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Belgin Uzun, öğrencilerin çevre temizliği ve geri dönüşüm konularına olan duyarlılığının artırılmasının sağlanacağını söyledi.

Program öğrencilerinin hazırlamış olduğu eğitici oyuncaklar, çevre okullardan gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

29.12.2015 – SA