Öğrencilerden Türk Sanat Müziği Konseri

05.05.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen  'Türk Sanat Müziği Konseri’ 4 Mayıs Pazartesi günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuncay Kardaş’ın şefliğini yaptığı konserin korosunda, ‘Türk Müziği’ seçmeli üniversite ortak dersleri alan öğrenciler yer aldı. Türk müziğinin sevilen şarkılarının seslendirildiği konsere, SAÜ’lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğr. Gör. Kardaş’a, udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, kemanda Murat Örsel, kanunda Orçun Çalkap, klavyede Hüseyin Bertan, klarnette Ali Sert, ritimde ise Onur Sancak ve Burak Yücel eşlik etti.

Türk Müziğindeki birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser, dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

05/05/2015 – YC