Öğrenciler İstanbul Maratonu’nda

Öğrenciler İstanbul Maratonu’nda
14.11.2016
764
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri her sene olduğu gibi bu sene de 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda gönüllü olarak görev aldı.

Dünyanın en önemli spor etkinlikleri arasında yer alan İstanbul Vodafone Maraton’unun 38’incisi 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirildi. Bu yıl ‘15 Temmuz Şehitleri İçin Koş’ sloganı ile düzenlenen etkinlikte, Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden 27 öğrenci, gönüllü olarak 42 km, 15 km, 10 km ve halk koşusu kategorileri start bölümlerinde görev aldı

Dünyanın en önemli spor etkinlikleri arasında yer alan İstanbul Vodafone Maraton’unun 38.’si pazar günü gerçekleşti. Her sene sosyal sorumluluk hedefi için farklı slogan ile gerçekleşen organizasyonun bu seneki sloganı “15 Temmuz Şehitleri İçin Koş” idi. Sakarya Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Etkinlik Yönetimi dersi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da organizasyona katıldı. SaÜ-Spor Bilimlerinden 27 öğrenci, gönüllü olarak 42 km, 15 km, 10 km ve halk koşusu kategorileri start bölümlerinde görev aldı.

Spor Etkinlik Yönetimi dersi koordinatörü Dr. İlayda Gülseren Demir’in önderliğinde etkinliğe gönüllü olarak katılan öğrenciler görevlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirdi.

SAÜ’lü öğrenciler, katılımları için sertifikalarını Spor A.Ş.’den teslim aldı.

14.11.2016 – YC


764 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.