Öğrenciler “En”lerini Seçiyor

Öğrenciler “En”lerini Seçiyor
23.01.2013
659
A+
A-

Türkiye Öğrenci Konseyi “Yarının Liderleri” Projesi çerçevesinde düzenlediği anketle Türkiye’nin “en”lerini belirleyecek.

Türkiye Öğrenci Konseyi’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu desteğiyle gerçekleştirdiği “Yarının Liderleri” Projesi, geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefliyor. Öğrencilerin kendilerini her anlamda geliştirmesini ve liderlik yolunda kendine doğru bir yön vermesini sağlayan proje, çeşitli üniversitelerde uzun soluklu bir süreçte devam edecek.

Proje kapsamında, 16 Mart 2013 tarihinde “Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde” gerçekleştirilecek olan “Yarının Liderleri Zirvesi Başarı Ödülleri Töreni”nde sinema, tiyatro, müzik, edebiyat, spor ve daha birçok  alanda Türkiye’nin öğrencilerin oylarıyla seçilen en’leri ödüllendirilecek.

Çeşitli sunumlar, gösteriler ve çok değerli konuşmacıların yer alacağı törende,  anketlerimize katılarak vereceğiniz oylarla belirlenecek kişiler yer alacak. 32 kategoride gerçekleştirilecek anket ile yılın en başarılı kişi, kurum ve kuruluşları belirlenecek.

Ankete katılmak ve oy vermek için : http://www.yarininlideri.com/

23/01/2013 – HM

 
659 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.