Öğrenci Liginde Şampiyon Teknoloji Fakültesi

29.04.2015

Sakarya Üniversitesi’nde oynanan Öğrenci Ligi’nde Teknoloji Fakültesi şampiyon oldu.

SAÜ Kampüs Arena’da oynanan final maçında İşletme Fakültesi’ni 1-0 yenerek şampiyonluğu Teknoloji Fakültesi kazandı. Sapanca Meslek Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi arasında oynanan üçüncülük maçında penaltı atışlarıyla, Mühendislik Fakültesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Öğrenci Ligini şampiyon olarak tamamlayan Teknoloji Fakültesi’nin kupasını Dekan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık takdim etti.

Öğrenci Ligi’nde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

İşletme Fak.: 0 – Teknoloji Fakültesi : 1

Yer: Kampüs Halı Saha

Hakem: Muhammed Ömür

İşletme Fak.: Kerem** Fatih* Sinan** Alpercan** İsrafil** Hasan** Yasir** Metin** Mustafa** Necmettin** Enis** Ubeyde** Ömer** Furkan** Berat*

Antrenör: Cemal İyem

Teknoloji Fakültesi:  Cihan*** Burak*** Yaşar*** Miraç*** Emre*** Nihat*** Tunahan*** Recep*** Hakan*** Yavuz*** Yasin*** Burak*** Suat*** İsmail***

Antrenör: Mesut Durat

Goller: Burak Çalışgan (5.dk) (Teknoloji Fak.)

Sarı Kart: Burak Çalışgan (Teknoloji Fak.), İsrafil Rızabeyli, Yasir Kofoğlu (İşletme Fak.)

Kırmızı Kart: A. Berat Ulutoprak, Fatih Ulutaş (İşletme Fak.)

Sapanca MYO: 4 – Mühendislik Fak.: 6

Yer: Kampüs Halı Saha

Hakem: Uğur Muslu

Sapanca MYO: Mücehez** İsmail** Ensar** Hasan** Alpaslan** Köksal** Furkan** Durmuş** Yunus** Doğukan** Ferhat** Ünal**