Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

09.03.2018

Kırkpınar Tur. MYO: 3                     Sağlık Hiz. MYO: 0

Saha                : Kampüs Arena                                 Hakem: Barış Uzun

Kırkpınar Tur. MYO: Muhammed*** Alper*** Can*** Abdullah*** Emirhan*** Murat*** Hami*** Can*** İlker*** Görkem***

Antrenör: İsmet Bahadır

Sağlık Hiz. MYO: Recep** Onur** Mustafa** Murat** Enes** Bilal** Ali** Hakkı** Emre** Kadir** Ferhat**

Antrenör: Ali Yıldırım

Goller: Emirhan Kölekçi (8.dk), Murat Can Zeynek (15.dk), İ. Hami Doruk (80.dk) (Kırkpınar Tur. MYO)

Sarı Kart:

KIRKPINAR TUR. MYO DOLU DİZGİN

2018 Yılı Öğrenci Liginin açılış maçını geçen yılın flaş takımlarından Kırkpınar Tur. MYO kazandı baştan sona üstün olan Kırkpınarlılar galibiyeti 3 golle süsledi ve 3 puanı kaptılar.

Fen Edebiyat Fak. : 0                 Mühendislik Fak. : 3

Saha: Kampüs Arena              Hakem: Barış Uzun

Fen Edebiyat Fak. : Onur** Ahmet** Ramazan** Emre** Bekir** İbrahim** Berkay** Mustafa** Göktürk** Yasin**Ertuğrul**

Antrenör: Yakup Güneş

Mühendislik Fak. : Yusuf*** Özkan*** Hamzatou*** Mehmet*** Rasim*** Kubilay*** Enes*** Fevzettin*** Ahmet*** Hasan*** Furkan*** Amer***

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Goller: Rasim Alperen Sayın (50.dk), Amer Rougui (75.dk), Sinan Ergün (82.dk Kendi kalesine) (Müh. Fak.)

Sarı Kart: Ahmet Nur Kaya (Fen Edebiyat Fak.)

MÜHENDİSLER HARİKA BAŞLADI

Lige hazırlık dönemini iyi geçirdikleri belli olan Mühendisler birbirinde güzel 3 gol atarak hem kalabalık seyircisini mutlu etti hem de hanesine 3 puanı yazdırdı.

Bilgisayar Bil. Bil. Fak. : 1            Turizm Fak. : 3

Saha                : Kampüs Arena                     Hakem: Duygu Genç

Bilgisayar Bil. Bil. Fak. : Mamadou** Emirhan** Mahmut** Harun** Burak** Ali* Yasin** Mahmut** Efsal** Hasan** Murat** Recep**

Antrenör: Abdullah Sevin

Turizm Fak. : Tugay*** Uğur*** İbrahim*** Ensar*** Abdullah*** Emre*** Berkan*** Mahmut*** Ali*** Bünyamin*** Oğuzhan***

Antrenör: Mehmet Yüce Taş

Goller: Emre Çiftçi (15.dk), Abdullah Selçuk (86-89.dk) (Turizm Fak.), Mahmut Arslan (Bilgisayar Bil. Fak.)

Sarı Kart: Burak Çalışgan, Mahmut Arslan, Ali Ulvi Bayram, Emirhan Battalbaş (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.)

TURİZM FAKÜLTESİ FARK ATTI

Mücadelenin güzel olduğu ve maçın başlarında baş başa mücadele eden iki takım oynadıkları güzel hareketlerle sağanak halinde yağan yağmurla birlikte keyifli bir oyun oynadılar. Turizm Fak. peş peşe gelen üç golüne tek golle cevap verebilen Bilişimciler maç sonunda rakiplerinin centilmence tebrik etiler.

Kaynarca S. S. MYO: 0           Teknoloji Fak. : 2

Saha: Kampüs Arena              Hakem: Uğur Muslu

Kaynarca S. S. MYO: Salih** Ogün** Serkan** Burak** Burak S** Mustafa** Uğurcan** Emirhan** Oğuzhan** Özgür**

Antrenör: Selim Karaman

Teknoloji Fak. : Cihan*** Kaan*** Ahmet** Yusuf*** Ferhat*** Eren** Tunahan*** Salih*** Hüseyin*** Barış*** Emre**

Antrenör: Tuncay Yurt

Goller: Tunahan Demir (40.dk), Kaan Düzgit (44.dk) (Teknoloji Fak.)

Sarı Kart: Ahmet Emre Tekol, Eren Büyükkocabaş (Teknoloji Fak.)

TEKNOLOJİ BİLDİĞİNİZ GİBİ

Coşkulu bir seyirci topluluğu zaman zaman yağan yağmur ardından güneş şahane bir oyun ve rakip kale ağlarına bırakılan 2 birbirinden güzel gol ve Teknoloji 2-0 ile 3 puanı hanesine yazdırdı

İletişim Fak. : 4                           Siyasal Bil. Fak. : 3

Saha                : Kampüs Arena                                 Hakem: Cafer Mamak

İletişim Fak. : Enes** Yusuf** Faruk** Yusuf S** Bişar** Gökhan** Fuat** Ferhat** Can** Onur**

Antrenör: Mehmet Güzel

Siyasal Bil. Fak. : Ayberk** Ahmet** Selçuk** Aydın** Hüseyin** Bünyamin** Furkan** Serkan** Yasin** Abdullah** Okan** Berkant**

Antrenör: Bünyamin Sancaktutar

Goller: Furkan Köseoğlu (35.dk), Berkant Yıldız (50.dk), Ahmet Can Taşkın (60.dk) (Siyasal Bil. Fak.), Yusuf Sütçü (63.dk), Fuat İğci (73.dk), Gökhan Keskin (77.dk), Can Çiftçi (88.dk) (İletişim Fak.)

Sarı Kart: Faruk İnci, Yusuf Yeniay, Fuat İğci (İletişim Fak.), Ahmet Can Taşkın, Aydın Aydınlı (Siyasal Bil. Fak.)

İLETİŞİM SAĞLANDI

Günün son maçı denk iki takımın mücadelesine sahne oldu topun bir o kalede bir bu kalede olduğu maç seyircilere de güzel geldi. Tam 7 gol atılan maçı İletişim Fak. Siyasal Bil. Fakültesini 4-3 yenerek hanesine birinci haftada 3 puan yazdırdı.