Öğrenci Ligi Finalistleri Belli Oldu

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Ligi yarı final maçları sonuçlandı.

Öğrenci Ligi Finalistleri Belli Oldu
25.04.2017

Dört zorlu takımın mücadele ettiği yarı final maçlarında, Sapanca MYO ile Teknoloji Fakültesi finale çıkan takımlar oldu.

Yarı final maçının ilk mücadelesinde İlahiyat Fakültesi ile Sapanca MYO takımları karşı karşıya geldi.  Geçen yılın Öğrenci Ligi şampiyonu Sapanca MYO, iyi bir mücadele ortaya koyarak final biletini alan takım oldu. İlk yarısı başa baş geçen maçta, 3 gol atan Sapanca MYO takımı finale adını yazdırdı. Sapanca MYO’nun gollerini 33. dakikada Serhat Öztaş, 58 ve 75. dakikalarda Niyazi Polat Çakmakçı attı.

Yarı finalin en çekişmeli ve zorlu maçı Teknoloji Fakültesi ile Kırkpınar MYO arasında oynandı. Teknoloji Fakültesi, Tunahan Demir’in golüyle 18. dakikada öne geçerken, Kırkpınar MYO,  Emirhan Kölekçi’nin 63. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı. Maçın skorunu Burak Çayır’ın 70. dakikada attığı gol belirledi. Teknoloji Fakültesi 2-1’lik üstünlükle finale adını yazdırdı.

Öğrenci Ligi final maçı Teknoloji Fakültesi ile Sapanca MYO arasında 27 Nisan Perşembe günü Esentepe Kampusü Spor Tesislerinde oynanacak.

Öğrenci Ligi Final Eşleşmeleri:

27 Nisan 2017 Perşembe/ SAÜ Esentepe Kampusü Spor Tesisleri

FİNAL MAÇI:

13:00 Teknoloji Fakültesi – Sapanca MYO

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI:

12:00 İlahiyat Fakültesi – Kırkpınar Turizm MYO

ÖĞRENCİ LİGİ YARI FİNAL MAÇ SONUÇLARI

İlahiyat Fakültesi:  0 & Sapanca MYO: 3

Saha: Kampüs Arena

Hakem: Sinem Çetin

İlahiyat Fakültesi.: Emre** Sinan** Emre Y.** Eyüp** Mehmet** Furkan** Abdulkadir** Halil** Ali** Levent** Abdullah** Melih** Usame**

Antrenör: Mustafa Baycu

Sapanca MYO: Enes*** Oğuzhan*** Melih*** Eymen*** Furkan*** Polat*** Bahadır*** Alihan*** Serhat***

Antrenör: Zeki Tan

Goller: Serhat Öztaş (33.dk Sapanca MYO), Niyazi Polat Çakmakçı (58-75.dk Sapanca MYO)

Sarı Kart: Eymen Özkan (Sapanca MYO), Eyüp Durmuş (İlahiyat Fak.)

Kırmızı Kart: Eymen Özkan (Sapanca MYO)

Teknoloji Fakültesi: 2 & Kırkpınar Turizm MYO: 1

Saha: Kampüs Arena

Hakem: Nuri Tan