Müzikal Birliktelik Ödülü

Müzikal Birliktelik Ödülü
12.05.2015
1.193
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Müzik Topluluğu Çoksesli Korosu, katıldığı ilk ‘Uluslararası Çoksesli Korolar’ festivalinde “Müzikal Birliktelik” ödülü aldı.

Arş. Gör. Hacı Bekir Kurşunet öncülüğünde 2014 yılında kurulan Sakarya Üniversitesi Müzik Topluluğu Çoksesli Korosu, ‘3. SANSEV İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde “Müzikal Birliktelik” ödülüne layık görüldü.

SANSEV Derneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve festival onur konuğu ünlü besteci ve müzikolog Prof. Yalçın TURA olan ‘3. SANSEV İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne katılan Sakarya Üniversitesi Müzik Topluluğu, yurtiçi ve yurt dışından toplam 62 koro içinde, dinleyicilerin ve jüri onur üyelerinin beğenilerini kazanarak, “Müzikal Birliktelik” ödülü aldı.

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören gönüllü öğrencilerinden oluşan Çoksesli Korosu’nun şefliğini, Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilgün Sazak ve Arş. Gör. Hacı Bekir Kurşunet üstleniyor.

Çalışmalarına, SAÜ Devlet Konservatuvarı binasındaki dersliklerde devam eden koro, 2015-2016  Eğitim-Öğretim yılında yeni koristlerini bekliyor.

12/05/2015 – YC


1.193 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.