MUTAP II Başarıyla Tamamlandı

MUTAP II Başarıyla Tamamlandı
21.03.2014
1.033
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zafer Tatlı tarafından yürütülen, Mühendislik ve Teknoloji Alanlarında Proje Hazırlama Eğitimi”nin ikincisi (MUTAP II) başarıyla tamamlandı.

TÜBİTAK-BİDEB (Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı) tarafından “2237 Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenen MUTAP, Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zafer Tatlı tarafından yürütüldü.

16-18 Mart 2014 tarihleri arasında Kartepe Green Park Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe Sakarya, Sabancı, İTÜ, Marmara, Düzce, Karabük, Bilecik Şeyh edebali ve Akdeniz üniversitelerinden 35 araştırmacı katıldı. Düzenlenen etkinlikte Sakarya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fatih Üstel, Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Doç. Dr. Ramazan Kayıkçı ile Sabancı Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Mandal, Dr. Didem Kılıçoğlu ve Aslıhan Eran eğitimci olarak yer aldı.

Etkinlikte, proje geliştirme süreçleri, TÜBİTAK proje olanakları, örnek proje yazımı, proje örnekleri, araştırma konusu belirleme, uygulamalı proje çalışmaları, projenin bütçelendirilmesi, proje yönetimi ve değerlendirme aşamasında göz önünde bulundurulması gereken hususlar hakkında araştırmacılara bilgiler verildi. Araştırmacıların aktif olarak katıldığı etkinlikte uygulamalı proje hazırlama ve yazma eğitimi de verildi. Program sonunda eğitmenlere katkılarından dolayı teşekkür belgesi, katılımcılara da katılım belgesi verildi. Katılımcıların yoğun ilgisi ve beğenisini kazanan program Proje Koordinatörü Doç. Dr. Zafer Tatlı’nın değerlendirme ve kapanış konuşması ile sona erdi.

20/03/2013 – HM


1.033 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.