Mühendislik Fakültesi Danışma Kurulu Toplandı

Mühendislik Fakültesi Danışma Kurulu Toplandı
22.12.2016
608
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Danışma Kurulu toplantısı gerçekleşti.

SAÜ Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, danışma kurulu üyeleri ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri katıldı.

Toplantıda Mühendislik Fakültesi Danışma Kurulu Tüzüğü gözden geçirildi, odak grupları belirlendi, danışma kurulu başkan ve başkan yardımcıları seçildi ve Endüstri4.0 tematik konusu ile ilgili fakültede yürütülen faaliyetler konuşuldu.

Toplantının açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Torkul, “Bu toplantımızın amacı, Mühendislik Fakültesi Danışma Kurulumuzun yapısını oluşturmak. Kurulumuza Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın önemli katkıları var. İlerleyen dönemde bu kurulun Üniversite Danışma Kurulu olması yönünde teklif var” dedi.

Günümüzde üniversitelerin en önemli konusu Endüstri 4.0 oldu diyen Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Endüstri 4.0 ile bir çok sektör büyük bir değişimin içinde ve dünya başka bir yöne doğru gidiyor. Biz de, Sakarya Üniversitesi olarak bu değişimin içindeyiz.  Yaptığımız birçok işe bilişimi katıyoruz. Üniversitemizde bir Endüstri 4.0 modeli oluşturarak Sakarya sanayisine katkı bulunacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda yapılan seçimle Mühendislik Fakültesi Danışma Kurulu başkanı Günay Güneş, başkan yardımcıları Dr. Ersan Şentürk ve Yener Tutluer oldu.

22/12/2016 – MA
608 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.