Mısır Araştırma Enstitüsü’nü Ziyaret Ettiler

Mısır Araştırma Enstitüsü’nü Ziyaret Ettiler
10.03.2016
1.203
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölümü öğrencileri Sakarya Mısır Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Yüksekokul üretim seralarında yetiştirilen laleler Mısır Araştırma Enstitüsü’ndeki kadın çalışanlara takdim edildi.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı  Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Nurettin Kartal, Öğr.Gör. Recep Özkır ve öğrencileri ile birlikte 8 Mart 2016 Dünya Kadınlar  gününü kutlamak amacıyla  Mısır Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün kadın çalışanlarını  ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında ayrıca, Enstitü Mühendisliği Müdürü, uzmanlarınca klasik mısır ıslahının tekniklerini ve bu zamana kadar mısırın işlenişi hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrenciler, kalite laboratuvarını ve silajlık kalite laboratuvarını yerinde inceleme fırsatı buldular.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri öğrencileri bu ziyaretten ve aldıkları bilgilerden memnun kaldıklarını belirtirken, Enstitü çalışmaları ve laboratuvar uygulamaları konusundaki destekleri ve tecrübelerini aktarmaları ile ilgili Mısır Araştırma Enstitüsü Müdürü Yavuz Ağı’ya da teşekkürlerini ilettiler.

10/03/2016


1.203 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.