Mimarlık Öğrencisine Mansiyon Ödülü

27.04.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Fatih Varlı, Tümaş Mermer’in düzenlediği yarışmada Mansiyon Ödülü aldı.

Tümaş Mermer tarafından ulusal düzeyde tek kademeli olarak Fuarİzmir’de düzenlenen 3. Geleneksel Stant Tasarım Öğrenci Yarışması’nda 68 proje yer aldı.

28-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşen yarışmada malzeme ve detay elemanlarının sergilenmesini sağlayacak özgün, işlevsel ve uygulanabilir bir stant tasarımı elde etmek amaçlandı. Yarışmaya katılan projeler içinden birincilik, ikincilik, üçüncülük ile birinci, ikinci, üçüncü mansiyon ödülleri olmak üzere 6 ödül verildi.

27-04-2018 / ST