Mimarlık Öğrenci Toplulukları Buluştu

Mimarlık Öğrenci Toplulukları Buluştu
16.10.2017
1.341
A+
A-

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden oluşan Yeni İz Öğrenci Topluluğu tarafından “Karşılaşma No 4: Öğrenciler Buluşuyor” isimli bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin atölyelerinde gerçekleştirilen etkinlikte tartışma oturumları, mini konser ve film gösterimi yapıldı.

Etkinliğe Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden mimarlık öğrenci toplulukları katıldı. Etkinlikte, DEÜ Mimarlık Topluluğu, AİBÜ Mimarlık Topluluğu, Tasarım İstasyonu Kulübü, Kayıt-Sız Mimarlık ve Tasarım Kulübü, Onaranlar Kulübü, Club of And, Kot Farkı, Eskiz Kulübü deneyimlerini paylaştı.

Katılımcı öğrenci topluluklarının yaptıkları işlerden edindikleri bilgi ve çalıştaylar sonucunda kazandıkları deneyimlerin konuşulduğu etkinlikte topluluklar, amaç ve hedeflerini ve bunların mimarlık eğitimindeki rolünü tartıştılar.

Günboyu süren etkinliğe Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas günboyu süren etkinliği ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Etkinlik hakkında bilgi alan Elmas, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Etkinliğin kapanış konuşmasını ODTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güven Arif Sargın’ın yaptı.

16/10/2017- GP


1.341 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.