Mimarlık Fakültesi Müjdesi

Mimarlık Fakültesi Müjdesi
14.08.2013
991
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ismi ‘Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ olarak değiştirilecek.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi isminin ‘Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ olarak değiştirilmesine SAÜ Senatosu tarafından oy birliği ile karar verildi.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ismi “Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi” olarak değiştirilmesine, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas başkanlığında toplanan SAÜ Senatosu’nda oy birliği ile kararlaştırıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bünyesinde ‘Mimarlık’, ‘Şehir ve Bölge Planlama’ ve ‘Peyzaj Mimarlığı’ bölümlerinin de açılması kararı alındı.

SAÜ Senatosu’nda alınan kararlar gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na arz edilecek.

Rektör Elmas Müjdeyi Verdi

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret eden Sakarya Mimarlar Odası Başkanı Sami Kafadar’a müjdeyi yine SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas verdi. Sakarya Üniversitesi’nde ihtiyaç duyulan bölümlerin açılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Kafadar, “Hem üniversitemiz hem de şehrimiz için çok önemli üç bölümün öğrenci yetiştirecek olması bizleri çok mutlu etti. Sakarya’da eksikliğini hissettiğimiz bu bölümler şehircilik açısında bizlere ve tüm Sakarya halkına olumlu katkılar sunacaktır. Çalışmalarından ötürü Sayın Muzaffer Elmas’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

14/08/2013 – CP
991 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.