Mezuniyet Törenleri 29 Haziran’da Başlıyor

Mezuniyet Törenleri 29 Haziran’da Başlıyor
28.06.2018
1.722
A+
A-

Sakarya Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenleri 29 Haziran’da başlayacak.

Sakarya Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenleri, 29 Haziran Cuma günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni ile başlıyor. Saat 14:00’de gerçekleşecek törende mezun olan genç doktorlar, yemin töreni ile mesleğe ilk adımlarını atacaklar.

Etkinlikler 2 Temmuz’da İlahiyat Fakültesi (İLİTAM) ile Sanat Tasarımı ve Mimarlık Fakültesinin, 3 Temmuz’da Teknoloji, Eğitim, Sağlık Bilimleri, İşletme, Spor Bilimleri, Siyasal Bilgiler, Turizm, Fen Edebiyat fakültelerinin, 4 Temmuz’da İlahiyat, Hukuk, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri, Mühendislik, İletişim fakülteleri ile Devlet Konservatuvarının mezuniyet törenleri ile devam edecek.

Dereceye girenler ödüllerini alacak

Törenler 5 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek Üniversite Dereceleri Töreni ile sona erecek. Ön lisans ve lisans eğitimleri boyunca dereceye giren öğrencilerden İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümünden üniversite birincisi Elif Haldız, Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden üniversite ikincisi Aykut Öztaş, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden üniversite üçüncüsü Fatma Canlı ile Adapazarı MYO Bilgisayar Programcılığı programından Rameş Aliyev ödüllerini alacak.

 

MEZUNİYET TÖRENLERİ TAKVİMİ

 

28/06/2018 – ST


1.722 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.