Mevlana Değişim Programı Başvuruları Başlıyor

14.04.2014

2014-2015 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı başvuruları başlıyor.

2014 – 2015 Akademik yılı Mevlana Değişim Programı Öğrenci ve Öğretim Elemanı Değişim Programı başvuruları ; 15 – 22 Nisan 2014 tarihleri arasında www.mvlbasvuru.sakarya.edu.tr adresi üzerinden online olarak alınacak.

Mevlana Değişim Programına Kimler Başvurabilir?

1- Mevlana Değişim Programına; Öğretim Elemanlarımızın (Okutman, Öğretim Görevlisi, Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör) tamamı başvurabilirler.

2-  Üniversitemiz tam zamanlı programlarında okumakta olan öğrencilerimizden;

– Ön lisans ve lisans öğrencilerinin genel akademik not ortalamasının 4 (dört) üzerinden en az 2,5 (iki buçuk) olanlar

– Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin genel akademik not ortalamasının 4 (dört) üzerinden en az 3 (üç) olanlar başvurabilirler.

Türkçe dışında eğitimi bulunan ülkeleri tercih eden öğrencilerimizin başvurularını gerçekleştirdikten sonra Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak olan dil sınavına alınacak. Dil Sınavına alınacaklar ve sınav tarih yeri başvurular sonrasında ilan edilecek.

Daha ayrıntılı bilgi için: www.mevlana.sakarya.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

14.04.2014 –  MA